Home »


Op Dynobank ontwikkelde
software.Maatwerk software.Grafisch software programmering.Voor iedere turbo-diesel en
turbo-benzinemotor.Kwaliteit tuningboxen uit
eigen productie.ISO-9001 en TÜV bekabeling
met originele connectoren.2 tot 4 product garantie.
Keypad TuningBox voor:

Citroën & Peugeot
modellen


Citroën modellenChiptuning

Chiptuning, ECU marges  benutten..

Praktisch alle motoren worden door een regelapparaat ECU aangestuurd.De prestaties van de motor worden bepaald door deze mini computer.

Denk hierbij bijvoorbeeld aan de hoeveelheid ingespoten brandstof, de turbodruk en het ontstekingstijdstip. Uw autofabrikant stelt deze waarden standaard in, rekening houdend met bijvoorbeeld de kwaliteit van de brandstof en de omstandigheden waar de auto zich begeeft.

Uw auto wordt dus altijd afgeleverd met ruime marges, en een beperkt teruggeknepen softwarepakket. Deze marges zijn door ons een uitstekend te manipuleren.

MA TuningBox:

Ook voor uw diesel of benzine motor is chiptuning beschikbaar!

Onze tuning is een onmisbare toevoeging voor het motorvermogen van auto. Gegarandeerde vermogenstijging en een leuke brandstofbesparing zijn te realiseren met de onze tuning. Moet u een nieuwe auto vanwege de slappe economie nog even uitstellen? Geniet dan nog even extra van uw huidige auto! Ervaar uw auto als geheel nieuw met onze chiptuning.Geschikt voor
:


Particulieren


Lease-auto's


Caravan-trekkers


Campers


Bedrijfswagens


Selecteer uw auto

Chiptuning AbarthChiptuning Alfa RomeoChiptuning AudiChiptuning  BMWChiptuning CampersChiptuning ChevroletChiptuning ChryslerChiptuning CitroënChiptuning DaciaChiptuning DodgeChiptuning FiatChiptuning FordChiptuning HondaChiptuning HyundaiChiptuning InfinitiChiptuning JaguarChiptuning JeepChiptuning KiaChiptuning LanciaChiptuning LandroverChiptuning LexusChiptuning MazdaChiptuning MercedesChiptuning MiniChiptuning MitsubishiChiptuning NissanChiptuning OpelChiptuning PeugeotChiptuning PorscheChiptuning RenaultChiptuning SeatChiptuning SkodaChiptuning SmartChiptuning SsangYongChiptuning SubaruChiptuning SuzukiChiptuning ToyotaChiptuning VolkswagenChiptuning Volvo

Over deze website

Welkom bij MA TuningBox

Chiptuning van MA TuningBox

De tuningbox die innoverend is. Meer vermogen, meer koppel en brandstofbesparing.

Vermogen en besparing van uw brandstof. De MA TuningBox  verhoogt de prestaties van uw turbodiesel motor  en Turbobenzine motor met 25 tot 30% (vermogen en koppel) en laat  een daling van het verbruik tot 14% toe.

MA TuningBox

Tel: 024-3578285

Mob: 06-48284589