Home »


Op Dynobank ontwikkelde
software.Maatwerk software.Grafisch software programmering.Voor iedere turbo-diesel en
turbo-benzinemotor.Kwaliteit tuningboxen uit
eigen productie.ISO-9001 en TÜV bekabeling
met originele connectoren.2 tot 4 product garantie.
Keypad TuningBox voor:

Citroën & Peugeot
modellen


Citroën modellenRijervaring met MA TuningBox

Peugeot 308-SW 1.6 BlueHDi 120-PK 2014

Een afspraak bij MA TuningBox voor het plaatsen van een MA TuningBox-Advane-2. Na wat sleutel werk van een 20 tot 30 minuten zat de tuningbox op zijn plaatsen. Na een proefrit van een 20 minuten ben ik een zeer tevreden klant. De auto trek zeer goed vanuit onderin, en dit heb ik nodig voor onze caravan. Bedank mensen.

Groeten,
Niels.

Peugeot 308-GT BlueHDi 180-PK 2015

Na een weekend rijden is het prima verlopen. Het verschil is heel goed te voelbaar, en de auto rijdt super!!! Ik heb nu 4500 km er opzitten en geen storingen. Bedankt voor de goede service.

Groeten,
Giel.

Nissan Qashqai 1.5 DCi 110-PK 2014

De eerste ervaringen met uw Tuningbox  zijn goed. De auto reageert zeer goed en loop lekker soepel zoals een auto moet lopen. Mijn Nissan Qashqai is van een tractor verandert in een echte auto.

Groetjes,
Robert.

Renault Clio Estate 1.5 DCi 88-PK 2014

Het  aansluiten van de Tuningbox was echt kinderspel. Ik heb het zelf gemonteerd, dus weer ervaring op gedaan. Na een kleine test rit kwam ik met een grote lach op mijn gezicht aanrijden en ben zeer tevreden, ook omdat ik deze Tuningbox weer mee kan nemen naar mijn volgende auto. Bedankt Mimo.

Met vriendelijke groeten,
Kees.

Hyundai i30 2014

Vanuit Spanje heb ik deze tuningbox besteld, en ik moet zeggen het valt mij niet tegen. De auo reageerd heel goed op heuvels en bergen en geven geen problemen meer. Ik heb nu genoeg trekkracht onderin en meer vermogen wat ik zeker merk. ik ben zeer tevreden MA TuningBox.

Met vriendelijke groeten,
K. van der Heuvel.

Porsche Cayenne 3.0 TDI 245-PK 2013.

Vier weken geleden heb ik de MA TuningBox-Advance in mijn Porsche Cayenne in laten bouwen een 2-channel box zoals hun dit hebben uitgelegd. Ik moet zeggen het rijdt heel goed, en op top merk ik bijna niets. Maar in het onderste en midden gebied rijdt het als een dolle. Geen terug val met overschakelen bij iedere versnelling. Super

Met vriendelijke groeten,
Dick.

Volkswagen Transporter T5 140-PK DSG automaat.

Ik heb even getwijfeld of ik deze tuningbox wel zou nemen. Ik heb namelijk in mijn andere auto's een ander merk tuningbox gebruikt, die een stuk duurder waren, maar ook nooit geen problemen mee gehad. Dus was het best even twijfelen. Ik heb deze tuningbox nu bijna 4 maanden in mijn auto zitten, maar ben zeer tevreden. De auto reageert direct en de trekkracht met aanhanger is geweldig. Ook vind ik de service geweldig ze komen de tuningbox netjes bij je thuis in de auto plaatsen. Het bedrag wat je voor de tuningbox betaald is niet veel tegenover andere tuningboxen.

Dank je MA TuningBox voor de geweldige service.
Gr. VolkswagenGeschikt voor
:


Particulieren


Lease-auto's


Caravan-trekkers


Campers


Bedrijfswagens


Selecteer uw auto

Chiptuning AbarthChiptuning Alfa RomeoChiptuning AudiChiptuning  BMWChiptuning CampersChiptuning ChevroletChiptuning ChryslerChiptuning CitroënChiptuning DaciaChiptuning DodgeChiptuning FiatChiptuning FordChiptuning HondaChiptuning HyundaiChiptuning InfinitiChiptuning JaguarChiptuning JeepChiptuning KiaChiptuning LanciaChiptuning LandroverChiptuning LexusChiptuning MazdaChiptuning MercedesChiptuning MiniChiptuning MitsubishiChiptuning NissanChiptuning OpelChiptuning PeugeotChiptuning PorscheChiptuning RenaultChiptuning SeatChiptuning SkodaChiptuning SmartChiptuning SsangYongChiptuning SubaruChiptuning SuzukiChiptuning ToyotaChiptuning VolkswagenChiptuning Volvo

Over deze website

Welkom bij MA TuningBox

Chiptuning van MA TuningBox

De tuningbox die innoverend is. Meer vermogen, meer koppel en brandstofbesparing.

Vermogen en besparing van uw brandstof. De MA TuningBox  verhoogt de prestaties van uw turbodiesel motor  en Turbobenzine motor met 25 tot 30% (vermogen en koppel) en laat  een daling van het verbruik tot 14% toe.

MA TuningBox

Tel: 024-3578285

Mob: 06-48284589