Home »
»

Veiligheid gaat voor alles

Wanneer we het hier over veiligheid hebben, gaat het natuurlijk over de veiligheid van uw motor, maar ook en vooral over veilig rijden. U moet verder kunnen rijden in alle omstandigheden en veilig. Dat kan  met een MA Tuningbox. De mensen waar wij mee samenwerken hebben dit altijd voor ogen.

MA Tuningbox stelt veiligheid vóór alles

De veiligheid van de turbo en van de andere oorspronkelijke beschermingssystemen blijft werken. Zodra een MA Tuningbox de minste verandering opmerkt, wordt de oorspronkelijke configuratie automatisch terug ingesteld. De injectiedruk wordt verder  geregeld door de oorspronkelijkerekeneenheid, in functie van het toerental van de motor en dus het gaspedaal naar de oorspronkelijke rekeneenheid.

De turbo wordt dus niet blootgesteld aan mechanische belastingen die hoger liggen dan de oorspronkelijke. Discretie is troef zodra de tuningbox wordt weggehaald, blijft er geen sporen na in de motor of in het geheugen van de originele computer.

MA TuningBox maakt gebruik van veilige en TÜV gekeurdeen mooi afgewerkte  kabelsets, voor 1-channel tot 4-channel. (klik op de foto)
                           MA TuningBox-Advance 2-channel           MA TuningBox-Advance 2-channel

Selecteer uw auto

Chiptuning AbarthChiptuning Alfa RomeoChiptuning AudiChiptuning  BMWChiptuning CampersChiptuning ChevroletChiptuning ChryslerChiptuning CitroënChiptuning DaciaChiptuning DodgeChiptuning FiatChiptuning FordChiptuning HondaChiptuning HyundaiChiptuning InfinitiChiptuning JaguarChiptuning JeepChiptuning KiaChiptuning LanciaChiptuning LandroverChiptuning LexusChiptuning MazdaChiptuning MercedesChiptuning MiniChiptuning MitsubishiChiptuning NissanChiptuning OpelChiptuning PeugeotChiptuning PorscheChiptuning RenaultChiptuning SeatChiptuning SkodaChiptuning SmartChiptuning SsangYongChiptuning SubaruChiptuning SuzukiChiptuning ToyotaChiptuning VolkswagenChiptuning Volvo

Over deze website

Welkom bij MA TuningBox

Veiligheid voor alles.

Wanneer we het hier over veiligheid hebben, gaat het natuurlijk over de veiligheid van uw motor, maar ook en vooral over veilig rijden: u moet verder kunnen rijden in alle veiligheid met de MA Tuningbox®.

MA TuningBox

Tel: 024-3578285

Mob: 06-48284589