Home »
»


Op Dynobank ontwikkelde
software.Maatwerk software.Grafisch software programmering.Voor iedere turbo-diesel en
turbo-benzinemotor.Kwaliteit tuningboxen uit
eigen productie.ISO-9001 en TÜV bekabeling
met originele connectoren.2 tot 4 product garantie.
Keypad TuningBox voor:

Citroën & Peugeot
modellen


Citroën modellenHoe werkt het systeem

Een MA TuningBox wordt aangesloten tussen de oorspronkelijke rekeneenheid (ECU) en het injectiesysteem van uw auto. Een MA TuningBox onderschept de gegevens van de oorspronkelijke computer, herberekent en optimaliseert de gegevens en stuurt de nieuwe aangepaste parameters door naar de ECU.  Ook bij de een turbo motor worden diversen sensoren aangestuurd door de tuningbox, die de data naar de ecu veranderen men praat dan over meerdere kanalen. en de rest blijft gelijk aan de normen van de fabrikant.

Onze printplaten maken gebruik van het RPM Reading Technology, dit houd in dat de software in de processor ook het toerental kan lezen plus de software in de processor is uit breidbaar met meerdere functies. De software die wij gebruiken is de zelfde originel software van de ECU, maar dan gemodificeerd. Reslutaat, Meer vermogen, Meer koppel en brandstofbesparing.

De aansluiting gebeurt vanzelfsprekend aan de hand van connectors die conform zijn met de originelen connectoren zijn, en er hoef niet geknipt of gesoldeerd te worden.  Indien de elektronica van een MA TuningBox de minste verandering aanneemt tijdens de werking, wordt  de originele configuratie automatisch terug geregeld.

Uw motor loopt dus geen enkel gevaar of risico om stil te vallen. De MA TuningBox, heeft geen invloed op alle andere functies van de computer, deze functies zullen dan ook gewoon behouden blijven ( ABS, ESP, boordcomputer, enz ). Zelfs bij een software Update bij uw garage zal deze geen problemen geven.Geschikt voor
:


Particulieren


Lease-auto's


Caravan-trekkers


Campers


Bedrijfswagens


Selecteer uw auto

Chiptuning AbarthChiptuning Alfa RomeoChiptuning AudiChiptuning  BMWChiptuning CampersChiptuning ChevroletChiptuning ChryslerChiptuning CitroënChiptuning DaciaChiptuning DodgeChiptuning FiatChiptuning FordChiptuning HondaChiptuning HyundaiChiptuning InfinitiChiptuning JaguarChiptuning JeepChiptuning KiaChiptuning LanciaChiptuning LandroverChiptuning LexusChiptuning MazdaChiptuning MercedesChiptuning MiniChiptuning MitsubishiChiptuning NissanChiptuning OpelChiptuning PeugeotChiptuning PorscheChiptuning RenaultChiptuning SeatChiptuning SkodaChiptuning SmartChiptuning SsangYongChiptuning SubaruChiptuning SuzukiChiptuning ToyotaChiptuning VolkswagenChiptuning Volvo

Over deze website

Welkom bij MA TuningBox

Werking principe

De MA TuningBox® wordt aangesloten tussen de oorspronkelijke rekeneenheid (ECU) en het injectiesysteem van uw auto. De MA TuningBox® onderschept de gegevens van de oorspronkelijke kast, herberekent en optimaliseert de gegevens en stuurt de nieuwe aangepaste parameters door naar de ECU. 

MA TuningBox

Tel: 024-3578285

Mob: 06-48284589