Home »


Op Dynobank ontwikkelde
software.Maatwerk software.Grafisch software programmering.Voor iedere turbo-diesel en
turbo-benzinemotor.Kwaliteit tuningboxen uit
eigen productie.ISO-9001 en TÜV bekabeling
met originele connectoren.2 tot 4 product garantie.
Keypad TuningBox voor:

Citroën & Peugeot
modellen


Citroën modellenHet succesverhaal is samenwerking.

MA TuningBox is al begonnen in 1994 met het ontwikkelen van  een tuningbox die nog in de kinderschoenen stond, door middel  van diversen potmeters tussen de bekabeling te plaatsen van de  luchtmassameter en andere sensoren. Een paar jaar later kwamen de eerste  Powerboxen op de markt. Een altenatief van het chiptuning. Tegenwoordig  zijn er al Digitale en Multichannel Tuningboxen op de markt  zoals de MA TuningBox. Deze namen zijn tegenwoordig opgenomen in het  dagelijks leven en taalgebruik als aanduiding voor een extra  vermogen voor uw auto en brandstofbesparing. Dit succes is geen  toeval.


Daarom zijn wij gespecialiseerd in motoroptimalisering.  Dit groeide  als snel uit tot een succes,  met klanten die overal  vandaan komen. MA TuningBoxen zien er eenvoudig uit, maar schijn bedriegt het  is wat er  binnen in zit wat telt, het kloppend hart van een MA  TuningBox  de  snelle Atmel  Microprocessor.


Onze  MA  TuningBoxen  kunnen worden meegenomen naar uw volgende  auto , en kunnen her-geprogrammeerd worden. Kosten: €49,00 euro. Alleen een kabelset zou nodig zijn. Kosten kabelset compleet ongeveer €39,00. Het voordeel van dit systeem is wel, dat u als klant geen nieuwe chiptuning hoeft aan te schaffen. MA TuningBox  heeft een uitstekende service en  dienstverlening en proberen voor iedere klant een oplossing te  zoeken die voor de klant belangrijk is, daar gaan wij voor.  Daarom is samenwerking met andere bedrijven erg belangrijk om  een goed product op de markt neer te zetten.


Probeer geen tuningboxen te kopen die veel beloven en zijn dicht gegoten met rubber, als klant wil je toch weten wat je koopt. MA TuningBox laat de klanten zien wat zij kopen,  wij hebben geen geheimen en spelen gewoon open kaart. Daar betaald de klant voor.

Wij zijn niet de goedkoopste, maar wij zijn wel betaalbaar, betrouwbaar en leveren kwaliteit.

Het MA TuningBox TeamGeschikt voor
:


Particulieren


Lease-auto's


Caravan-trekkers


Campers


Bedrijfswagens


Selecteer uw auto

Chiptuning AbarthChiptuning Alfa RomeoChiptuning AudiChiptuning  BMWChiptuning CampersChiptuning ChevroletChiptuning ChryslerChiptuning CitroënChiptuning DaciaChiptuning DodgeChiptuning FiatChiptuning FordChiptuning HondaChiptuning HyundaiChiptuning InfinitiChiptuning JaguarChiptuning JeepChiptuning KiaChiptuning LanciaChiptuning LandroverChiptuning LexusChiptuning MazdaChiptuning MercedesChiptuning MiniChiptuning MitsubishiChiptuning NissanChiptuning OpelChiptuning PeugeotChiptuning PorscheChiptuning RenaultChiptuning SeatChiptuning SkodaChiptuning SmartChiptuning SsangYongChiptuning SubaruChiptuning SuzukiChiptuning ToyotaChiptuning VolkswagenChiptuning Volvo

Over deze website

Welkom bij MA TuningBox

Het succesverhaal is samenwerking.

MA TuningBox®: is al begonnen in 1994 met het ontwikkelen van  een tuningbox die nog in de kinderschoenen stond, door middel  van een potmeter tussen de bekabeling te plaatsen van de  luchtmassameter. een paar jaar later kwamen de eerste  Powerboxen. Een altenatief van het chiptuning.

MA TuningBox

Tel: 024-3578285

Mob: 06-48284589