Home »
»


Op Dynobank ontwikkelde
software.

Maatwerk software.

Grafisch software programmering.

Voor iedere turbo-diesel en
turbo-benzinemotor.

Kwaliteit tuningboxen uit
eigen productie.ISO-9001 en TÜV bekabeling
met originele connectoren.
Volkswagen Transporter T5 140-PK DSG automaat.

Ik heb even getwijfeld of ik deze tuningbox wel zou nemen. Ik heb namelijk in mijn andere auto's een ander merk tuningbox gebruikt, die een stuk duurder waren, maar ook nooit geen problemen mee gehad. Dus was het best even twijfelen. Ik heb deze tuningbox nu bijna 4 maanden in mijn auto zitten, maar ben zeer tevreden. De auto reageert direct en de trekkracht met aanhanger is geweldig. Ook vind ik de service geweldig ze komen de tuningbox netjes bij je thuis in de auto plaatsen. Het bedrag wat je voor de tuningbox betaald is niet veel tegenover andere tuningboxen.

Dank je MA TuningBox voor de geweldige service.
Gr. Volkswagen

Terug

03-02-2016Geschikt voor
:


Particulieren


Lease-auto's


Caravan-trekkers


Selecteer uw auto

Chiptuning AbarthChiptuning Alfa RomeoChiptuning AudiChiptuning  BMWChiptuning CampersChiptuning ChevroletChiptuning ChryslerChiptuning CitroënChiptuning DaciaChiptuning DodgeChiptuning FiatChiptuning FordChiptuning HondaChiptuning HyundaiChiptuning InfinitiChiptuning JaguarChiptuning JeepChiptuning KiaChiptuning LanciaChiptuning LandroverChiptuning LexusChiptuning MazdaChiptuning MercedesChiptuning MiniChiptuning MitsubishiChiptuning NissanChiptuning OpelChiptuning PeugeotChiptuning PorscheChiptuning RenaultChiptuning SeatChiptuning SkodaChiptuning SmartChiptuning SsangYongChiptuning SubaruChiptuning SuzukiChiptuning ToyotaChiptuning VolkswagenChiptuning Volvo

Over deze website

Welkom bij MA TuningBox

Chiptuning van MA TuningBox

De tuningbox die innoverend is. Meer vermogen, meer koppel en brandstofbesparing.

Vermogen en besparing van uw brandstof. De MA TuningBox  verhoogt de prestaties van uw turbodiesel motor  en Turbobenzine motor met 25 tot 30% (vermogen en koppel) en laat  een daling van het verbruik tot 14% toe.

MA TuningBox

Mob: 06-48284589