Home »
»


Op Dynobank ontwikkelde
software.Maatwerk software.Grafisch software programmering.Voor iedere turbo-diesel en
turbo-benzinemotor.Kwaliteit tuningboxen uit
eigen productie.ISO-9001 en TÜV bekabeling
met originele connectoren.2 tot 4 product garantie.
Keypad TuningBox voor:

Citroën & Peugeot
modellen


Citroën modellenChiptuning Campers.

Reizen waar men wilt, slapen waar en wanneer men wilt, zonder tijdsschema, volgens de inspiratie van het moment een Camper staat voor een bepaalde vorm van vrijheid. Jammer genoeg echter zijn er op de weg hellingen en wagens die lange rijen vormen achter u, het is niet gemakkelijk om een heel traag voertuig in te halen met een Camper. Om probleem te verhelpen, kan de eigenaar een MA TuningBox laten plaatsen. Deze MA TuningBox biedt de Camper meer rendement tot 25% toename van het vermogen en meer koppelvooral in het onderste gebied van de motor.

De  verhoogde prestaties blijven echter binnen de normen van de fabrikant. Net zoals bij een powerbox voor auto’s, is hier de montage uiterst eenvoudig en is er geen specifieke kennis voor nodig. Het montageplan dat bij de MA TuningBox wordt mee geleverd is heel eenvoudig en bij twijfel kunt u altijd een beroep doen op onze technische ondersteuning.

Wij zijn ons er terdege van bewust dat uw camper in de eerste plaats een bron van plezier is,  en dat het  zeker niet  gewenst is om ver van huis problemen te ondervinden. Indien uw MA TuningBox problemen zou geven, kunt u deze gewoon loskoppelen, of u steek de dummy stekker in de kabelboom de motor zal automatisch terug gaan naar de oorspronkelijke configuratie via uw originele ECU.

Vraag ook naar de mogelijkheden voor uw camper.

Selecteer uw auto

Chiptuning AbarthChiptuning Alfa RomeoChiptuning AudiChiptuning  BMWChiptuning CampersChiptuning ChevroletChiptuning ChryslerChiptuning CitroënChiptuning DaciaChiptuning DodgeChiptuning FiatChiptuning FordChiptuning HondaChiptuning HyundaiChiptuning InfinitiChiptuning JaguarChiptuning JeepChiptuning KiaChiptuning LanciaChiptuning LandroverChiptuning LexusChiptuning MazdaChiptuning MercedesChiptuning MiniChiptuning MitsubishiChiptuning NissanChiptuning OpelChiptuning PeugeotChiptuning PorscheChiptuning RenaultChiptuning SeatChiptuning SkodaChiptuning SmartChiptuning SsangYongChiptuning SubaruChiptuning SuzukiChiptuning ToyotaChiptuning VolkswagenChiptuning Volvo

Over deze website

Welkom bij MA TuningBox

Camper-Tuning.

Reizen waar men wilt, slapen waar en wanneer men wilt, zonder tijdsschema, volgens de inspiratie van het moment een motorhome staat voor een bepaalde vorm van vrijheid.

MA TuningBox

Tel: 024-3578285

Mob: 06-48284589