Home »
»


Op Dynobank ontwikkelde
software.Maatwerk software.Grafisch software programmering.Voor iedere turbo-diesel en
turbo-benzinemotor.Kwaliteit tuningboxen uit
eigen productie.ISO-9001 en TÜV bekabeling
met originele connectoren.2 tot 4 product garantie.
Keypad TuningBox voor:

Citroën & Peugeot
modellen


Citroën modellenChiptuning Bedrijfswagens.

Een bedrijfswagen zonder lading biedt vaak goede prestaties en een goede koppel en vermogensverhouding. Een bedrijfsvoertuig is echter doorgaans bestemd om goederen te vervoeren. Hier ontstaat dan het probleem, zodra het voertuig geladen is, is er een gebrek aan koppel en trekt de wagen moeilijk op. De wagen vertraagt op hellingen en u kunt niet inhalen. De trajecten duren lang, het personeel verliest tijd op de weg en komt gestrest en vermoeid aan op uw bestemming.

Dankzij de MA TuningBox met RPM Reading Technology, worden de prestaties van bedrijfsvoertuigen tot 27% beter (koppel en vermogen), terwijl het verbruik tot 14% daalt. De aldus verhoogde prestaties blijven echter binnen de normen van de auto fabrikant.

Net zoals bij een powerbox voor auto's, is ook hier de montage uiterst eenvoudig en is er geen specifieke kennis voor nodig. Het montageplan dat bij de MA TuningBox wordt geleverd is heel eenvoudig en bij twijfel kunt u altijd een beroep doen op onze technische ondersteuning.

Wij zijn er van bewust dat uw wagen als werkmiddel geen motorpech mag hebben. Indien uw MA TuningBox problemen zou geven, kunt u deze gewoon loskoppelen of u steek de dummy stekker in de kabelboom en de motor zal automatisch de oorspronkelijke configuratie aannemen, via u orginele ECU.

Vraag ook naar de mogelijkheden voor uw bedrijfswagen.

Selecteer uw auto

Chiptuning AbarthChiptuning Alfa RomeoChiptuning AudiChiptuning  BMWChiptuning CampersChiptuning ChevroletChiptuning ChryslerChiptuning CitroënChiptuning DaciaChiptuning DodgeChiptuning FiatChiptuning FordChiptuning HondaChiptuning HyundaiChiptuning InfinitiChiptuning JaguarChiptuning JeepChiptuning KiaChiptuning LanciaChiptuning LandroverChiptuning LexusChiptuning MazdaChiptuning MercedesChiptuning MiniChiptuning MitsubishiChiptuning NissanChiptuning OpelChiptuning PeugeotChiptuning PorscheChiptuning RenaultChiptuning SeatChiptuning SkodaChiptuning SmartChiptuning SsangYongChiptuning SubaruChiptuning SuzukiChiptuning ToyotaChiptuning VolkswagenChiptuning Volvo

Over deze website

Welkom bij MA TuningBox

Bedrijfswagens-Tuning.

Een bedrijfswagen zonder lading biedt vaak goede prestaties en een goede koppel en vermogensverhouding. Een bedrijfsvoertuig is echter doorgaans bestemd om goederen te vervoeren.

MA TuningBox

Tel: 024-3578285

Mob: 06-48284589